Colectia "Biblioteca de drept public (monografii şi teze de doctorat)"

Editura Universul Juridic premiază anual cele mai bune lucrări scrise în domeniul dreptului public prin publicarea acestora într-o colecţie sub coordonarea prof. univ. dr. Ştefan DEACONU.
Stefan Deaconu
Modul de selecţie:
Orice persoană care doreşte ca lucrarea sa în domeniul dreptului (monografie sau teză de doctorat) să fie premiată prin publicarea ei în cadrul acestei colecţii trebuie să trimită titlul şi cuprinsul lucrării, însoţite de: a) o scurtă descriere a conţinutului lucrării (maximum 1.500 de cuvinte) şi b) trei recomandări din partea a trei profesori specialişti în domeniul de analiză a lucrării care să recomande publicarea lucrării (maximum 300 de cuvinte pentru fiecare recomandare).

Transmiterea acestor informaţii se va face la adresa: redactie@universuljuridic.ro

Un juriu, alcătuit din coordonatorul colecţiei şi cel puţin doi dintre membrii Consiliului ştiinţific al acestui proiect, specialişti în domeniul abordat în lucrare, va selecta lucrarea/lucrările ce urmează a fi premiată/premiate.

Lucrarea/Lucrările premiate va/vor fi publicată/publicate figurând pe copertă cu pasaje din recomandările primite de la cei trei profesori specialişti în domeniul de analiză a lucrării care au recomandat publicarea lucrării.

Consiliul ştiinţific:

Prof. univ. dr. Dana APOSTOL TOFAN
Prof. univ. dr. Bogdan AURESCU
Conf. univ. dr. Marius BĂLAN
Conf. univ. dr. Raluca BERCEA
Prof. univ. dr. Radu BUFAN
Prof. univ. dr. Dan Claudiu DĂNIŞOR
Prof. univ. dr. Manuel GUŢAN
Prof. univ. dr. Mircea Ştefan MINEA
Prof. univ. dr. Bianca SELEJAN-GUŢAN
Prof. univ. dr. Elena Simina TĂNĂSESCU

Se afiseaza 1 - 12 din 12 Produse

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

21490.jpg