1432215818Wlybw.jpg

Cod: 9098

ISBN: 1843-06511402

Editura:

Data aparitiei: 2015

Colectia:

Pagini: 240

Disponibilitate: rezervare

Analele Universitatii de Vest din Timisoara 2/2014

Editura Universul Juridic doreste sa semnaleze aparitia numarului 2 pe anul 2014 al Revistei Analele Universitatii de Vest din Timisoara – Seria Drept.
Din sectiunea alocata dreptului public a acestui numar remarcam articolele Infractiunile de coruptie, elaborat de dl conf. univ. dr. Adrian Fanu-Moca, si articolul Observatii privind un caz competenta a tribunalului in materie penala, semnat de dl lect. univ. dr. Flaviu Ciopec. De asemenea, dorim sa supunem atentiei dvs articolul extrem de interesant al dnei lect. univ. dr. Laura Stanila pe tema obsesiei terapeutice si a eutanasiei, precum si articolul Unele consideratii privind cercetarea disciplinara functionarilor publici semnat de dl lect. univ. dr. Alin Trailescu.
In sectiunea dedicata dreptului privat cititorii revistei vor regasi articole interesante despre regimul contractelor in derulare in procedura insolventei, dreptul de administrare al debitorului in procedura insolventei s.a. De asemenea, dorim sa semnalam din cadrul sectiunii articolul dnei lect. univ. dr. Adina-Renate Motica abordand problema aplicarea principiului ocrotirii „interesului superior al copilului” in caz de divort al parintilor. In partea a II-a a revistei cititorii vor regasi din nou informatii utile despre cele mai recente conferinte stiintifice realizate sub egida Facultatii de Drept din cadrul Universitatii de Vest.
Prin intermediul continutului sau, revista constituie un forum de dezbatere a ideilor lumii dreptului si un vector de sustinere a cercetarii juridice, a rezultatelor stiintifice ale conferintelor nationale si internationale organizate de prestigioasa institutie de invatamant si ale proiectelor de cercetare ale acesteia.

Analele Universitatii de Vest din Timisoara 2/2014 - Conducere

Alte numere ale revistei

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

21490.jpg
museum
museum