14996762555FiE4.jpg

Cod: 10443

ISBN: 2344-586601017

Editura:

Data aparitiei: 2017

Colectia:

Pagini: 88

Disponibilitate: in stoc

Revista Legal Point nr. 1/2017

„Legal Point” este o revista quality, un produs al Editurii Universul Juridic, cu apariție bianuala.

„Legal Point” este o revista a dialogului, in care spații largi sunt consacrate interviurilor.

„Legal Point” incurajeaza dezbaterea relaxata, bazata pe forța argumentelor și cunoașterea nemijlocita.

„Legal Point” prezinta cititorilor sai modele de cariera, oferind ample interviuri cu cele mai stralucite personalitați, atat din dreptul romanesc, cat și din alte domenii, cu poveștile lor de viața impresionante. Poveștile de viața ale oamenilor din justiție sunt susținute grafic de portretele realizate de colegul nostru, graficianul Ovidiu Iovanel.

„Legal Point” prilejuiește cititorilor sai reintalnirea cu marii profesori de drept ai Romaniei, cu profesioniști care au marcat istoria recenta a dreptului romanesc in secțiunea „Seniorii Dreptului”.

„Legal Point” a aparut din necesitatea profesioniștilor din drept de a se regasi in paginile unei publicații care sa reflecte realitațile din domeniu, prezentate altfel, doar in mod excepțional, in presa generalista din Romania.

Reportajele realizate cu prilejul principalelor evenimente juridice, editorialele, informațiile culturale, cronica de carte, precum și alte informații juridice interesante se regasesc in paginile „Legal Point” .

Ofera analize sectoriale, studii de caz, abordari unice, comentarii legislative utile practicienilor din domeniu. Comentariile avocaților de renume, ale profesioniștilor cu viziune, ideile indraznețe și novatoare se vor regasi permanent in paginile „Legal Point”.

„Legal Point” se adreseaza atat profesioniștilor din drept, dar și tinerilor care doresc sa iși construiasca o cariera in domeniu și studiaza astazi la universitațile din Romania sau urmeaza masterate ori cursuri doctorale la prestigioase universitați din Europa sau SUA.

Redacția „Legal Point” este alcatuita din jurnaliști cu experiența in presa, dar și din numeroși profesioniști in drept care vad in revista „Legal Point” o tribuna a unei comunitați libere de autori, care vor și pot sa ofere din experiența și cunoștințele lor cititorilor și celorlalți colaboratori.

„Legal Point” are un tiraj de 1.500-3.000 de exemplare, distribuite atat prin intermediul ujmag.ro, prin puncte de desfacere de presa, cat și prin intermediul unui circuit inchis prin abonament, in cadrul parchetelor, tribunalelor și curților de apel, camerelor notariale și barourilor, facultaților de drept din țara, ambasadelor straine de pe teritoriul Romaniei, miniștrilor și secretarilor de stat din Guvernul Romaniei, membrilor birourilor permanente ale Camerei Deputaților și Senatului, membrilor Parlamentului Romaniei, asociațiilor de profil ale profesiilor juridice, birourilor notariale și de avocatura.

Revista Legal Point nr. 1/2017 - Conducere

Alte numere ale revistei

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum