1484038584NDe5d.jpg

Cod: 10174

ISBN: 978-606-673-957-3

Editura:

Data aparitiei: 2017

Colectia:

Pagini: 240

Disponibilitate: rezervare

Criminologia din Romania: trecut, prezent si viitor

Autor:

Materialele cuprinse in prezentul volum au fost sustinute in data de 4 septembrie 2015, cu ocazia desfasurarii Conferintei nationale cu participare internationala intitulata „Criminologia din Romania: trecut, prezent si viitor”, conferinta prilejuita de implinirea a 25 de ani de la infiintarea Societatii Romane de Criminologie si Criminalistica (SRCC).

Acest eveniment a fost organizat de Societatea Romana de Criminologie si Criminalistica in parteneriat cu Institutul de Cercetari Juridice „Acad. Andrei Radulescu” al Academiei Romane.

Societatea Romana de Criminologie si Criminalistica a fost infiintata in anul 1990 si are sediul pe Bulevardul Gheorghe Magheru, nr. 22, etaj 2, Sector 1, Bucuresti (punct de reper: langa Teatrul Nottara, in cladire cu Uniunea Juristilor din Romania).

In ceea ce priveste organele de conducere, acestea sunt: Presedinte - prof. univ. dr. Rodica Mihaela Stanoiu, Presedinte executiv - conf. univ. dr. Emilian Stanisor, Vicepresedinti (6), Consiliu director, Secretar general si Secretar general adjunct.

Principala publicatie a SRCC in care apar articole de specialitate este Revista de Criminologie, de Criminalistica si de Penologie. Revista are o periodicitate de 4 numere pe an si este indexata in baza de date nationale si internationale. Cu ocazia acestei aniversari, SRCC a publicat in anul 2015, la Ed. Universul Juridic, 2 volume cu cele mai reprezentative articole aparute de-a lungul timpului in revista mentionata.

Alte informatii legate de obiectivele, evenimentele, studiile, alte publicatii ale SRCC pot fi gasite utilizand link-ul http://criminologie.org.ro/despre-noi/.

Criminologia din Romania: trecut, prezent si viitor - Conducere

Alte numere ale revistei

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

21490.jpg
museum
museum